Maakt deel uit van De Schoor 

topImage

Team

Het leerwerktraject LEARN2WORK is onderdeel van Stichting de Schoor Almere. Ons team bestaat uit projectleider Danielle Lanzaat, 2 projectmedewerkers en een jobcoach. We werken vanuit locatie buurtcentrum het EveNaarhuis.

April 2016 bestond Learn2work 5 jaar! In deze 5 jaar heeft het team zich met veel passie en gedrevenheid ingezet minimaal 50 jongeren per jaar te begeleiden naar uitstroom richting school, werk of werkervaringsplek. 4 dagen per week volgen de jongeren een dagbesteding waarin ze worden voorbereid op terugkeer. Daarnaast krijgen de jongeren individuele coaching van een werker en stagiaire maatschappelijk werk op individuele leerdoelen.

Wij werken volgens ons eigen handboek progressiegericht werken en zetten in op het postieve en het talent van jongeren. Zelfredzaamheid is bij ons een belangrijk item waar we met jongeren mee aan de slag gaan. Verder werken we samen met divere docenten, vrijwilligers, stagiaires, en instanties die zich allen op diverse wijzen inzetten om jongeren binnen 10 maanden succesvol te laten uitstromen. Na uitstroom worden de jongeren nog een jaar gevolgd in de nazorg om eventueel vroegtijdig uitval te voorkomen.

Jongeren staan bij ons op nummer 1 en wij laten jongeren pas los op het moment dat er duurzaam resutaat is bereikt!

 

Nieuws Learn2work

Aanmelden

Meld je aan voor het leerwerkproject en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Meld je nu aan!

Activiteiten

Het leerwerktraject houdt zich bezig met de organisatie en uitvoering van diverse activiteiten in de buurt. Op beide locaties vinden er bijna dagelijks verschillende activiteiten voor jong en oud plaats. We werken hierbij op vraag vanuit de buurt. Docenten, vrijwilligers en jongeren van Learn2work zijn hierbij actief . Hieronder volgt per locatie een overzicht.

Bekijk de activiteiten

Logo1 Logo 2

Privacy

Sinds mei 2018 is de privacywet veranderd. De nieuwe wet (AVG) stelt strengere eisen aan het omgaan met uw persoonsgegevens. Deze website maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere. Om goed om te gaan met de privacy van iedereen die bij De Schoor geregistreerd staat of wordt, hebben we onze werkwijze rond privacy aangepast.

Op www.deschoor.nl/privacy leest u er meer over