Maakt deel uit van De Schoor 

topImage

Vanaf september 2014 hebben 8 jongeren bij Learn2work die de dagbesteding sport volgen de LSR (Leider sport recreatie) opleiding niveau 2 onder leiding van Charly Olf bevoegd docent en tevens collega ambulant Jongerenwerk van de Schoor gevolgd. Gedurende 6 maanden heeft Charly wekelijks op dinsdag van 09.30 uur tot 12.30 uur de jongeren in de praktijk geleerd hoe je les moet geven en wat daarbij komt kijken. In de middag werkte de jongeren aan hun lesvoorbereiding en hun portofolio.  6 maanden lang ging Charly met de jongeren aan de slag zowel groepsgericht als individueel.

Op dinsdag 24 maart 2015 om 08.30 uur was het zover het examen. Er mochten 4 jongeren examen doen. Een examinator van de NSA  kwam de examens afnemen. Charly was zelf ook een beetje zenuwachtig voor de jongeren. Iedere jongere moest les geven aan een groep en zijn portofolio mondeling toelichten aan de examinator. Alle vier de jongeren zijn geslaagd en zijn trots. Een van de jongeren is gisteren vertrokken naar Italië om op een camping te werken met zijn diploma en daar de sport en recreatie te verzorgen en gaat in augustus d opleiding sport en bewegen volgen.

Van harte gefeliciteerd met het behalen van jullie certificaat. Jullie zijn nu assistent sportwerker niveau 2 en weer een stap vooruit richting jullie einddoel.

Nieuws Learn2work

Aanmelden

Meld je aan voor het leerwerkproject en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Meld je nu aan!

Activiteiten

Het leerwerktraject houdt zich bezig met de organisatie en uitvoering van diverse activiteiten in de buurt. Op beide locaties vinden er bijna dagelijks verschillende activiteiten voor jong en oud plaats. We werken hierbij op vraag vanuit de buurt. Docenten, vrijwilligers en jongeren van Learn2work zijn hierbij actief . Hieronder volgt per locatie een overzicht.

Bekijk de activiteiten

Logo1 Logo 2

Privacy

Sinds mei 2018 is de privacywet veranderd. De nieuwe wet (AVG) stelt strengere eisen aan het omgaan met uw persoonsgegevens. Deze website maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere. Om goed om te gaan met de privacy van iedereen die bij De Schoor geregistreerd staat of wordt, hebben we onze werkwijze rond privacy aangepast.

Op www.deschoor.nl/privacy leest u er meer over