Maakt deel uit van De Schoor 

topImage

AANMELDEN VAN EEN KLUS

Het leerwerkproject Learn2work kan ook een aantal (kleine) klussen en activiteiten voor u of uw bedrijf, school of vereniging in de wijk verzorgen. Wij kunnen diverse standaard activiteiten organiseren en aanbieden, maar ook een aanbod op maat verzorgen. Voor sommige klussen vragen wij een kleine vergoeding die wij gebruiken voor de vervanging van onze materialen of voor de aanschaf van nieuwe materialen. U kunt uw wensen kenbaar maken en samen met de jongeren van het leerwerktraject werken wij uw wensen uit in een voorstel. Wanneer u akkoord bent met het voorstel wij de activiteiten gaan uitvoeren. Het is een win-win situatie, u krijgt er een leuke dag voor aangeboden en de jongeren van het leerwerktraject doen werkervaring op. Daarnaast vinden wij het belangrijk maatschappelijk betrokken te zijn en samen met onze jongeren een steentje bij te dragen.

Hoe meld ik een klus aan?

Wanneer u een klus voor ons heeft kunt u dat kenbaar maken via lanzaat@deschoor.nl.
Wij nemen dan binnen 3 werkdagen contact met u op voor het maken van een afspraak.

 

Nieuws Learn2work

Aanmelden

Meld je aan voor het leerwerkproject en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Meld je nu aan!

Activiteiten

Het leerwerktraject houdt zich bezig met de organisatie en uitvoering van diverse activiteiten in de buurt. Op beide locaties vinden er bijna dagelijks verschillende activiteiten voor jong en oud plaats. We werken hierbij op vraag vanuit de buurt. Docenten, vrijwilligers en jongeren van Learn2work zijn hierbij actief . Hieronder volgt per locatie een overzicht.

Bekijk de activiteiten

Logo1 Logo 2

Privacy

Sinds mei 2018 is de privacywet veranderd. De nieuwe wet (AVG) stelt strengere eisen aan het omgaan met uw persoonsgegevens. Deze website maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere. Om goed om te gaan met de privacy van iedereen die bij De Schoor geregistreerd staat of wordt, hebben we onze werkwijze rond privacy aangepast.

Op www.deschoor.nl/privacy leest u er meer over