Maakt deel uit van De Schoor 

topImage

Activiteiten voor de buurt

Het leerwerktraject houdt zich bezig met de organisatie en uitvoering van diverse activiteiten in de buurt. Er vinden verschillende activiteiten voor jong en oud plaats. We werken hierbij op vraag vanuit de buurt. Docenten, vrijwilligers en jongeren van Learn2work zijn hierbij actief . Hieronder volgt een overzicht.

Locatie EveNaarHuis:

Dag Tijd Activiteit Leeftijd Kosten
Maandag 15:3017:00 Koken voor kinderen 8+ €2,50 p.k
         
Dinsdag 12:00-13:00 Lunch buurt Alle leetijden €2
         
Woensdag 14:30-16:00 Koken voor kinderen 8+ €2,50  p.k
         
Ma t/m do divers Catering klussen op aanvraag    
    o.a. lunches/ high tea/ borrel   op aanvraag

Inschrijven/ aanmelden activiteiten:

Wil je je graag aanmelden voor een activiteit of heb je zelf een leuk idee voor een activiteit? Mail dan naar boom@deschoor.nl. Wij nemen dan binnen 3 dagen contact met jou op voor de inschrijving of het maken van een afspraak.

Nieuws Learn2work

Aanmelden

Meld je aan voor het leerwerkproject en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Meld je nu aan!

Activiteiten

Het leerwerktraject houdt zich bezig met de organisatie en uitvoering van diverse activiteiten in de buurt. Op beide locaties vinden er bijna dagelijks verschillende activiteiten voor jong en oud plaats. We werken hierbij op vraag vanuit de buurt. Docenten, vrijwilligers en jongeren van Learn2work zijn hierbij actief . Hieronder volgt per locatie een overzicht.

Bekijk de activiteiten

Logo1 Logo 2

Privacy

Sinds mei 2018 is de privacywet veranderd. De nieuwe wet (AVG) stelt strengere eisen aan het omgaan met uw persoonsgegevens. Deze website maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere. Om goed om te gaan met de privacy van iedereen die bij De Schoor geregistreerd staat of wordt, hebben we onze werkwijze rond privacy aangepast.

Op www.deschoor.nl/privacy leest u er meer over