Maakt deel uit van De Schoor 

topImage

Aanmelden

Intake dagen

Je kunt je zowel telefonisch als via de mail aanmelden voor een intake bij Learn2Work, zie onderstaande contactgegevens.  Binnen 3 dagen nemen wij contact met je op voor het maken van een afspraak voor een intake. Tijdens de intake kijken wij aan de hand van jouw situatie en wensen of je past binnen het traject. De intakes vinden een keer per maand plaats. Voor de komende 3 maanden op de volgende dagen:

Donderdag 18 mei 12.00-17.00 b.c. het EveNaarHuis
Donderdag 15 juni 12.00-17.00 b.c. het EveNaarHuis
Donderdag 13 juli  12.00-17.00 b.c. het EveNaarHuis

Na de intake hoor je binnen 3 dagen of je bent aangenomen zodat je eventueel snel kunt starten!

Aanmelden

Je kunt je aanmelden via boom@deschoor.nl of via lanzaat@deschoor.nl. Maandelijks zijn er intake dagen welke vermeld staan op de site. Als het intakegesprek goed is verlopen en de jongere past goed binnen het leerwerkproject dan kan een jongere na een week op maandag bij ons starten. Officieel starten alle jongeren in fase 1. Soms worden er uitzonderingen gemaakt! Verder op de site kun je lezen wat de intake criteria zijn.

Nieuws Learn2work

Aanmelden

Meld je aan voor het leerwerkproject en wij nemen binnen 3 werkdagen contact met je op.

Meld je nu aan!

Activiteiten

Het leerwerktraject houdt zich bezig met de organisatie en uitvoering van diverse activiteiten in de buurt. Op beide locaties vinden er bijna dagelijks verschillende activiteiten voor jong en oud plaats. We werken hierbij op vraag vanuit de buurt. Docenten, vrijwilligers en jongeren van Learn2work zijn hierbij actief . Hieronder volgt per locatie een overzicht.

Bekijk de activiteiten

Logo1 Logo 2

Privacy

Sinds mei 2018 is de privacywet veranderd. De nieuwe wet (AVG) stelt strengere eisen aan het omgaan met uw persoonsgegevens. Deze website maakt deel uit van De Schoor, Welzijn in Almere. Om goed om te gaan met de privacy van iedereen die bij De Schoor geregistreerd staat of wordt, hebben we onze werkwijze rond privacy aangepast.

Op www.deschoor.nl/privacy leest u er meer over